loonbedrijf volkerink heino overgenomen

“Vorig jaar zijn we tijdens het invullen van een vacature voor een planner in contact gekomen met Louis”, vertelt Gerrit Volkerink. “Gezien de ambities van zowel Louis als mijzelf, werd al snel duidelijk dat hij mijn opvolger moest worden.”

Volkerink Heino is een bedrijf dat voortgekomen is uit de Coöperatieve Werktuigenvereniging Heino, welke is opgericht in 1950. De vereniging werd in 2001 overgenomen door Volkerink. Van alleen agrarisch werk in het begin is het doorgegroeid tot een bedrijf dat breed inzetbaar is. Zo is Volkerink Heino nu gericht op agrarisch loonwerk, grondverzet, groen- en terreinonderhoud en zelfs houtzagerij. Gerrit Volkerink is dan ook trots op het huidige bedrijf en blij met zijn opvolger. “Louis heeft de capaciteiten en motivatie het bedrijf voort te zetten en verder uit te bouwen. Door deze overname blijft Volkerink Heino in zijn huidige vorm bestaan en zijn de klanten ervan verzekerd dat ook in de toekomst een flexibele en goede dienstverlening wordt aangeboden.”

De nieuwe eigenaar hoorde vorig jaar via een kennis dat Gerrit op zoek was naar een nieuwe planner. “Ik wilde graag een punt zetten achter mijn carrière in de landbouwmechanisatie in het buitenland. Gerrit speelde met nieuwe bedrijfsplannen, waardoor hij Volkerink Heino niet meer de volle aandacht zou kunnen geven. Onze ambities bleken goed bij elkaar te passen en vervolgens heeft het overnameproces zich ontwikkeld”, aldus Claessens, die er naar uitkijkt om de bestaande organisatie voort te zetten en te ontwikkelen als een structurele en betrouwbare zakenpartner. “Volkerink Heino zal ook in de toekomst haar naam waar maken als een actief en innovatief bedrijf waar de klant op de eerste plaats komt.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.