Home / archiefcentraal / leuke verzameling kippen in de olsterhof

leuke verzameling kippen in de olsterhof

Zij verzamelt al achttien jaar van alles wat met kippen te maken heeft en zodoende bestaat haar verzameling uit glazen, metalen, papieren en aardewerken kippen. En allemaal hebben ze een eigen verhaal.

Eén van haar pronkstukken is een oud kopje met schoteltje van het bekende Petrus Regout-servies ‘Kip en Haan’. Dit zeldzame stuk heeft Rita ooit op een veiling kunnen kopen, want daar haalt ze haar meest bijzondere kippen vandaan. Wie er nog levende Barnevelder kippen heeft mag Rita bellen, naar deze kippen is zij nog op zoek.

Lees ook

Bedtextiel en cadeaushop bij Bos Bedden

(Advertorial) NIEUWLEUSEN – Bij Bos Bedden in Nieuwleusen is de voorkant van de winkel helemaal …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.