kratstapelen hoogtepunt op koninginnedag

De viering van Koninginnedag in Wijhe begint dit jaar weer vroeg. De festiviteiten gaan namelijk al op woensdag 29 april van start met een echte Koninginnenacht. Vanaf 21.00 uur is er live muziek in de cafés aan de Langstraat in Wijhe.

De volgende dag zijn er vanaf 12.00 uur diverse activiteiten voor de jeugd vanaf 8 jaar op het gemeenteplein van Wijhe. BOS Impuls heeft in samenwerking met Landstede Welzijn een vol programma in elkaar gezet. Gekozen is voor het thema ‘Het Oranjegevoel’.

Voor het gemeentehuis kunnen jongeren deelnemen aan allerlei activiteiten zoals darten, het laten meten hoe hard je op doel schiet, klimmen en als hoogtepunt het Sky-Kratstapelen. Jongeren, veilig gezekerd aan een grote kraan, moeten dan zo veel mogelijk kratten op elkaar stapelen zonder dat de stapel omvalt. Ook zal er een opblaasbare klimwand aanwezig zijn.

Bij aankomst krijgen deelnemers een kaart waarop de prestaties bijgehouden worden worden. Na afloop worden onder alle deelnemerskaarten drie winnaars getrokken die een leuke prijs krijgen. De activiteiten zijn zo rond 16.00 uur afgelopen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.