kpj kijkt tevreden terug op sportweekend

De organisatie van het KPJ Sportweekend in Boerhaar kijkt tevreden terug. Zaterdagavond kwamen er zo’n negenhonderd mensen af op de grote feestavond met De Sjonnies en De Normaal Coverband. De autorodeo op zondagmiddag bracht zo’n 1.800 bezoekers op de been.

De Sjonnies en De Normaal Coverband zorgden zaterdagavond al voor feestelijke taferelen. Bij de Sjonnies ging het publiek vooraan massaal mee in de polonaise, bij De Normaal Coverband duurde het maar even of het hooi vloog door de lucht. Toen de band ook nog vele schone jonge ‘dearns’ op het podium uitnodigde kon het feest helemaal niet meer stuk.

Maar de grote publiekstrekker bleek toch weer de autorodeo op zondagmiddag. Naast de 1.800 betalende bezoekers hadden de deelnemende coureurs ook hun entourage meegebracht. Mede-organisator Sander Slinkman schat dan ook dat er zondagmiddag al met al zo’n 2.200 mensen rondliepen. Nog weer ietsje meer dus dan vorig jaar. De autorodeo laat dan ook al jaren een stijgende lijn zien, wat betreft bezoekersaantallen en ook deelname. In totaal deden er 117 coureurs mee, een record. Bij de lichte klasse werd Ralf Schiphorst eerste; de zware klasse werd gewonnen door Bennie Mulder. Gerald van Luttekhuizen en Stefan Buitenhuis wonnen de afsluitende afvalraces.

De autorodeo kreeg ook bezoek van TMF-VJ Willy. Gevolgd door een cameraploeg deed hij zowel aan de lichte als aan de zware klasse mee. Bij de lichte klasse lag Willy er al heel snel uit, maar in de zware klasse wist hij het zelfs tot de finale te schoppen. “Hij vond het geweldig”, stelt Sander. “Hij heeft ontzettend ‘veel schik’ gehad. Sterker nog, hij hoopt er volgend jaar weer bij te zijn!” De beelden worden waarschijnlijk op 4 mei uitgezonden op TMF.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.