korting op je paasbrunch bij de luttenberger

Speciaal voor de lezers van Salland Centraal biedt onze partner Joop van den Enk een kortingsactie aan bij de Luttenberger. Dat is een horecalocatie met erg veel mogelijkheden op het gebied van feestelijke activiteiten. Tijdens Pasen kun je ook dit jaar genieten van een brunch tegen gereduceerd tarief. De brunch bestaat uit verschillende koude en warme gerechten.

De prachtige groene en heuvelachtige omgeving van Luttenberg biedt veel mogelijkheden voor een heerlijke wandeling of een mooie fietstocht. Op verschillende plekken in de omgeving kun je genieten van schitterende uitzichten en een geweldige, haast ongerepte natuur. Wat is er dan lekkerder dan halverwege de wandeling of fietstocht uitgebreid te brunchen?

Tegen inlevering van deze advertentie betaal je voor de heerlijke brunch geen 17,50 euro, maar slechts 15 euro. Kinderen tot twaalf jaar betalen 10 euro. De actie geldt voor een maximum van vijf personen tegelijk en is niet geldig in combinatie met andere acties. Je kunt uitsluitend na telefonische reservering op nummer 0572-351887 deelnemen aan de brunch.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.