Home / archiefcentraal / koninginnedag in salland eindigt in mineur

koninginnedag in salland eindigt in mineur

Koninginnedag in Salland lijkt – net als in de meeste grote steden in Nederland – te eindigen in mineur. Bijna alle organisaties in Salland hebben gehoor gegeven aan de oproep van de Bond van Oranjeverenigingen, die na het drama in Apeldoorn adviseerde om alle openbare optredens af te gelasten.

In Raalte zijn rond de klok van 14.30 uur de festiviteiten beëindigd. In Heino en Laag Zuthem werden enkele activiteiten in de middag nog wel afgemaakt, maar is het feestprogramma voor de rest van de dag afgelast. Datzelfde geldt voor de festiviteiten in de gemeente Olst-Wijhe. Daar is in alle dorpen het programma voor de avond geschrapt in verband met de vreselijke gebeurtenissen in Apeldoorn.

Lees ook

Grote Rohda Loterij levert bijna 15.000 euro op

RAALTE – Rohda Raalte heeft de prijzen van de Grote Rohda Loterij uitgereikt. Al met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.