Home / archiefcentraal / koninginnedag in heeten knus en gezellig

koninginnedag in heeten knus en gezellig

De Heetense festiviteiten in het kader van Koninginnedag gingen donderdagochtend al om 09.00 uur van start. En er was meteen spektakel. Jongerenvereniging Juventa had op het Dorpsplein namelijk een spectaculaire zeskamp uitgestald.

De verschillende straten streden tegen elkaar om de felbegeerde beker en natuurlijk de eer. In tegenstelling tot voorgaande jaren namen de teams het tegen elkaar op bij de verschillende onderdelen. Dit kwam vooral ten goede aan de spanning en daarnaast was alles een stuk overzichtelijker voor het publiek. Al met al was het tijdens de zeskamp een gezellige boel op het knusse Dorpsplein.

Lees ook

Sportcentrum Tijenraan nieuwe locatie voor SportBSO InOranje

RAALTE – Na de herfstvakantie start SportBSO InOranje met een extra locatie in Sportcentrum Tijenraan. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.