koninginnedag drukke dag voor dorpsdichter

Raalter dorpsdichter Benne Solinger zit tijdens Koninginnedag 2009 absoluut niet stil. Hij vliegt van de ene naar de andere locatie en leest uiteraard ook nog twee gedichten voor.

Solinger begint donderdag met het voordragen van een gedicht bij de aubade. Vervolgens gaat hij voor RTV Raalte samen met Freek Dekker op pad om opnames te maken van de viering van Koninginnedag in Raalte. Daarbij wordt het kunstproject ‘Sporen van Vrijheid en Identiteit’ voor ’t Kulturhus natuurlijk niet vergeten. Zeker niet, omdat de dorpsdichter ook een toepasselijk gedicht heeft gemaakt voor het project van Lars Henning en Marjo Potma.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.