koerswijziging bij ep jan oosterwechel

EP Jan Oosterwechel gaat de winkel aan de Herenstraat 10 in Raalte verbouwen. De vernieuwde winkel wordt op donderdag 23 april op feestelijke wijze geopend. Daaraan gekoppeld worden diverse leuke klantenacties gehouden. Met de verbouwing zet EP Jan Oosterwechel ook een koerswijziging in. De zaak gaat zich meer toeleggen op exclusiviteit en waardetoevoeging, hiermee wil EP Jan Oosterwechel zich onderscheiden in de markt van consumentenelektronica.

EP Jan Oosterwechel verkoopt alles op het gebied van tv, video, hifi, home cinema, huishoudelijke apparatuur, mobiele telefonie en mobiele aansluitingen. Bedrijfsleider Nick van Tolij vertelt: “We hopen met gerenommeerde merken als Loewe en Onkyo een breder publiek te bereiken. Daar hoort een hoger prijssegment bij, maar daar staat ook een betere kwaliteit tegenover. Een LCD van Loewe heeft bijvoorbeeld veel meer mogelijkheden dan een ‘gewone’ LCD. Het gaat daarbij om exclusieve mogelijkheden die alleen het merk Loewe biedt. Door duidelijke keuzes te maken wat betreft merken hopen we de zaak naar een hoger level te tillen.”

Maar Nick benadrukt ook dat de nieuwe koers absoluut niet ten koste zal gaan van het goedkopere assortiment. “De klanten kunnen nog gewoon bij ons terecht voor een televisie uit het gewone assortiment.” De winkel zal zowel extern als intern een modern aanzicht krijgen. De service blijft. Aankopen worden gratis thuisbezorgd en aangesloten. Ook beschikt EP Jan Oosterwechel aan de achterzijde aan de Herenhof over parkeermogelijkheden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.