Home / archiefcentraal / koeloeur heino eerste overijssels kampioen

koeloeur heino eerste overijssels kampioen

Mimegroep Koeloeur uit Heino is zondag Overijssels kampioen ‘Living Statue’ geworden in Borne. Een bijzondere prestatie, want het was de eerste keer dat er een dergelijk kampioenschap in Overijssel werd gehouden.

Zo’n 10.000 toeschouwers konden bijna zestig levende standbeelden bewonderen. Onder de deelnemers waren zowel amateurs als professionals, waaronder twee uit België. De winnaar in de categorie volwassenen werd het fraaie standbeeld ‘Hangouderen’ van Koeloeur. In de categorie kinderen werd het beeld ‘Pannenkoekenbakkers’ uitgeroepen als beste.

Lees ook

Jaarverslag: SallandWonen tevreden, maar ook zorgen over financiën

RAALTE – Corona of niet, SallandWonen heeft de belangrijkste projecten die gepland stonden voor het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.