Home / archiefcentraal / kleurrijke palmpasenoptocht in den nul

kleurrijke palmpasenoptocht in den nul

Ook dit jaar is er in Den Nul weer een vrolijke palmpasenoptocht gehouden. Zaterdagmiddag kwamen allereerst alle kinderen in het buurthuis bij elkaar om de palmpasenstokken te versieren. En ’s avonds om 18.00 uur liepen er bijna vijftig kinderen mee in een kleurrijke optocht. De optocht werd opgevrolijkt door een heuse Paashaas, die chocolade-eitjes uitdeelde. Na afloop stond er koffie voor de ouders klaar in het buurthuis en kregen alle kinderen nog wat te drinken met wat lekkers erbij!

Lees ook

Ingezonden brief: ‘De twee adviesraden in het Sociaal Domein moeten blijven’

Herman Kamphuis, ombudsman PvdA Raalte, is opnieuw in de pen geklommen. Ditmaal breekt hij een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.