kampioenen bridge liga salland gehuldigd

Aan het einde van de slotdrive van het seizoen zijn vrijdagavond alle kampioenen van de diverse competities van Bridge-Liga Salland gehuldigd. Dat was dit jaar een bijzonder gebeuren, omdat bij de kampioenen ook de naam voorkwam van het op Eerste Paasdag op 79-jarige leeftijd overleden Lid van Verdienste Do Jongma. Zijn naam werd genoemd met respect voor al datgene wat hij voor de vereniging heeft gedaan, als ook voor de prestatie die hij dit jaar met verschillende partners heeft bereikt.

Clubkampioenen werden Theo Tinselboer met Jos Rodijk in de maandagcompetitie, op dinsdag waren Bernadette Koelen met Theo Tinselboer de beste in hun klasse. Theo Tinselboer met Jos Rodijk werden tevens kampioen op de woensdag. Op donderdagmiddag bleek Do Jongma met Sjoerd Witteveen het beste duo. In de competitie viertallen werden Sjoerd en Ineke Witteveen met Jan en Hannie van Balen clubkampioen. Ook werden vrijdagavond de slemkampioenen gehuldigd: Truus Kodden met Phiel Wijers, Gerard de Bont met Jan de Lange, Gerda Haan met Henk Hendriks en Harry Reekers met Ben Vloedgraven.

In de zomertijd is er een zomeravonddrive van Bridge-Liga Salland op de maandagavond bij Laurel’s op de varkensmarkt. Iedereen is van harte welkom. Aanmelden voor 19.15 uur bij de zaal. De nieuwe reguliere competities starten op 31 augustus.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.