jubileumeditie midzomerfeest dag langer

Het Midzomerfeest in Mariënheem begint dit jaar niet op vrijdag, maar op donderdagavond en duurt dus een dag langer dan normaal. Verder pakt de organisatie in verband met het 25-jarig jubileum van het dorpsfeest (18 tot en met 21 juni) flink uit.

Traditiegetrouw barst het feest los na het opzetten van de grote Midzomerboom. Daarna volgt er op donderdagavond een fraai optreden van de populaire cabaretgroep Zwiekoteboebo. Op de vrijdag is er een optreden van de band Kabaal en komt One Two Trio naar Mariënheem. De zaterdagavond wordt verzorgd door de band Boulevard. Op de slotdag komen de Gebroeders Ko en de formatie Mooi Wark naar de jubileumeditie van het Midzomerfeest.

Het gehele weekend zullen programma-onderdelen van de afgelopen 25 jaar de revue passeren. Hierbij valt onder andere te denken aan de legendarische babykuip-wedstrijden, de niet te vergeten kamelenraces en het bultmaken. Verder komen er enkele stuntvliegers voorbij en zeker tien Midzomerbruidsparen. Kijk voor meer info op staging2.midzomerfeest.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.