Home / archiefcentraal / josien klarenbeek van kwiek naar dalfsen

josien klarenbeek van kwiek naar dalfsen

Grando Keukens Dalfsen heeft voor volgend seizoen handbalster Josien Klarenbeek gecontracteerd. De 23-jarige Klarenbeek verdedigt nu nog de kleuren van GIBO Groep Kwiek uit Raalte, waarmee ze dinsdag in de kwartfinale van de beker kansloos verloor van VOC. Het werd maar liefst 32-20 in Amsterdam.

Josien Klarenbeek is van oorsprong afkomstig uit Dalfsen. Bijna zes jaar geleden vertrok ze uit Dalfsen om in Raalte in de eredivisie te gaan spelen. Maar na dit seizoen keert Klarenbeek dus weer terug op het oude nest, om de ploeg van Richard Kuijer te versterken. De fysiotherapeute heeft een aantal jeugdinterlands gespeeld en ruime ervaring in de eredivisie. “Met de komst van Josien hebben we iemand die op meerdere posities in de aanval en dekking inzetbaar is. Daarmee worden we als groep dus sterker”, aldus trainer Richard Kuijer over de komst van Klarenbeek.

Lees ook

Rustpunt De lange Pier geopend in Lettele

LETTELE – Aan de Butersdijk in Lettele is sinds mei dit jaar een nieuw rustpunt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.