jeugd marienheem beleeft avondje eagles

Jeugdleden van SV Mariënheem hebben vrijdag een bezoek gebracht aan de Adelaarshorst in Deventer voor de wedstrijd tussen Go Ahead Eagles en MVV. Coen Koggel, eigenaar van Elco, had in totaal honderd kaartjes en twee touringcarbussen geregeld voor de sportclub.

Een groot aantal spelers en begeleiding van de D-, E- en F-jeugd van Mariënheem werd dus blij gemaakt met een leuk uitstapje op vrijdagavond. Uiteraard hebben we het heel erg leuk en gezellig gehad”, aldus de jeugdcommissie. “Alleen jammer dat er geen goals werden gemaakt.” Hoewel er genoeg kansen over en weer waren, eindigde het duel in een doelpuntloos gelijkspel.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.