jacco eltingh geeft tennisclinic op de brink

Sport Service Deventer organiseert in samenwerking met Eltingh Haarhuis Tennis & Events de City Tennis & Club Tour in Deventer. Dit is een straattennisevenement met als doel de promotie van de tennissport. Het evenement bestaat uit een ‘Final’ die plaatsvindt op woensdag 22 april vanaf 13.30 uur op De Brink. Op De Brink komen mobiele tennisbanen te liggen en geeft Jacco Eltingh vier uur lang diverse clinics!

Voorafgaand aan de ‘Final’ vinden bij drie verenigingen in de stad clinics plaats (Club Tour). De Club Tour in Deventer gaat 15 april van start bij TC Drijvers. Een dag later is er een clinic bij Park Brabant en tot slot is er 17 april nog een clinic bij TC Colmschate. De clinics zijn alle dagen van 15.30 tot 17.30 uur. Verschillende trainers komen naar de verenigingen en proberen daar zoveel mogelijk mensen enthousiast te maken voor tennis. Deelnemers voeren verschillende onderdelen uit, waarmee ze punten kunnen scoren. De tien deelnemers met de meeste punten doen mee aan de ‘Final’ op 22 april op De Brink.

Sport Service Deventer en Eltingh Haarhuis Tennis & Events nodigen iedereen uit om kennis te maken met de tennissport. Deelname is kosteloos en inschrijven is niet nodig. Voor meer informatie zie staging2.tennisevents.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.