jaarlijkse voorjaarsmarkt de hooijlanden

Stichting De Parabool houdt van woensdag 6 tot en met zaterdag 9 mei weer haar jaarlijkse voorjaarsmarkt bij De Hooijlanden in Raalte Noord. Een bezoekje – dagelijks mogelijk tussen 9.30 en 15.30 uur – is écht de moeite waard. Zeker voor wie op zoek is naar mooie voorjaarsbloemen voor de tuin of het balkon.

Uiteraard zullen ook de handgemaakte producten, waaronder vele moederdagcadeaus, niet ontbreken. Ook bestaat er gelegenheid om een kopje koffie of thee met iets lekkers uit eigen bakkerij te nuttigen. Dagactiviteitencentrum De Hooijlanden is gevestigd aan de Weidelaan 2 in Raalte Noord. Dit centrum herbergt een kaarsen- en keramiekmakerij en papierschepperij en een winkel waarin eigen gemaakte producten worden verkocht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.