inspiratie opdoen bij paasproeverij jumbo

‘De dagen worden lichter, bladeren kleuren de bomen en alles wordt weer fris en groen om ons heen. Een heerlijk begin van een nieuwe lente start met het paasfeest. Een mooi moment om weer gezellig samen te zijn en te genieten van al het lekkers dat Jumbo je biedt. Smakelijk Pasen!’ Met dat idee organiseerde de Jumbo in Raalte vrijdag een paasproeverij: De hele dag gratis de wat luxere producten proeven en ideetjes opdoen voor Pasen.

“Het liep de hele dag mooi door met klanten”, vertelt Chiel Hogeboom, coördinator van het pasen-project bij Jumbo Raalte. “De bedoeling was een beetje dat we onze klanten met een boodschappenkar vol inspiratie terug naar huis sturen. De producten die ze gratis konden proeven waren zeer gevarieerd en ideaal voor Pasen. En natuurlijk waren ook alle kinderen dik tevreden, want voor hen was er een gratis zak popcorn of een suikerspin.” Zaterdag staat de Jumbo opnieuw in het teken van Pasen. Tussen 10.00 en 17.00 uur kun je er wederom gratis paasproeven. De Jumbo vind je aan de Molenhof 10.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.