Home / archiefcentraal / inmind by ter haar toont de laatste mode

inmind by ter haar toont de laatste mode

Inmind by Ter Haar heeft tijdens de koopzondag van 29 maart een modeshow gehouden in de eigen zaak aan de Marktstraat. Het winkelende publiek kreeg onder het genot van een drankje een goede indruk van de laatste mode. En hoewel zij die ook al kon aanschouwen op 15 maart tijdens een modeshow op de Grote Markt, was de collectie bij Inmind anders en vernieuwend. Er werden onder andere enkele stukken van de Gstar-modeshow in New York getoond.

Ter Haar Manmode is in 1920 gestart door opa Ter Haar en is daarna uitgebouwd door Harry en Ria ter Haar. Inmiddels staat de derde generatie (Hugo en Martijn) aan het roer van dit bedrijf. Ter Haar Manmode is nog altijd gevestigd in hetzelfde pand, dat steeds is uitgebreid en verbouwd. Nieuwe panden zijn bijgekocht en gehuurd. Zoals de panden van Knock Knock, Ter Haar Casuals en sinds augustus 2008 ook Inmind.

Lees ook

Bertus van der Kolk na vijftig dienstjaren bij Van Merksteijn met pensioen

RAALTE/ALMELO – Raaltenaar Bertus van der Kolk is recentelijk, na maar liefst vijftig dienstjaren bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.