ideeen voor de ponyweek laat je horen

Stichting Helami roept iedereen, die zich betrokken voelt, om met goede ideeën te komen voor de komende edities van de Ponyweek in Heeten. Het is een volgende stap in de in maart op gang gezette ‘brede maatschappelijke discussie’ in Heeten over de Ponyweek. De vijftigste editie in 2011 moet er één worden waar de Ponyweek weer jaren verder mee kan.

Op 11 maart organiseerde Helami onder het motto ‘Helami in de steigers, van mooi naar mooier en van goed naar beter’ een brainstormavond. Deze avond werd niet alleen gekenmerkt door de grote opkomst, maar ook de grote inbreng en respons van alle aanwezigen tijdens deze avond. Jos Wijnberg, voorzitter van het Helami-bestuur: “Meer dan 150 opmerkingen en ideeën hebben we mogen noteren. En natuurlijk zijn niet alle opmerkingen direct bruikbaar, maar het geeft ons genoeg houvast om deze positieve reacties te spiegelen aan het huidige programma en aan de facilitaire voorzieningen. We kunnen nu inhoudelijk kijken naar de toekomst van de Ponyweek.”

Een vervolg op die avond is een oproep aan allen die zich betrokken voelen bij Heeten en de Ponyweek. Wijnberg: “Alle eventueel direct bruikbare ideeën zullen we, in overleg met de betrokkene, voor 2009 wellicht toepassen en alle overige ideeën nemen we mee voor na de aanstaande editie. Op die manier hebben we tijdens de vijftigste pony- en paardenjaarmarkt in 2011, de feestweek voor de verdere toekomst klaar.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.