Home / archiefcentraal / handbalsters sdol vieren titel uitbundig

handbalsters sdol vieren titel uitbundig

De handbalsters van SDOL uit Luttenberg zijn zondagmiddag ter ere van hun kampioenschap op een platte wagen door het dorp gereden. Ondanks dat het om een uitgesteld kampioensfeest ging, was de vreugde er niet minder om. De champagne vloeide dan ook rijkelijk.

SDOL werd drie weken geleden na de overwinning tegen het tweede van Dalfsen al kampioen, maar stelde het grote feest uit tot na de laatste competitiewedstrijd. Dat laatste duel tegen Wesepe eindigde zondag in de sporthal van Olst in 19-19, waarna de dames volledig los gingen. Na de rondrit op de platte wagen door Luttenberg, werd het feest voortgezet in de kantine en afgesloten bij hoofdsponsor Café Spoolder.

Lees ook

Voedsalland Boerenmarkten in Luttenberg

LUTTENBERG – Museum De Laarman in Luttenberg presenteert op de zaterdagen 24 en 31 juli …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.