grote drukte bij eieren zoeken blekkerhoek

Eerste Paasdag was het om 13.30 uur een drukte van belang bij de speeltuin Blekkerhoek in Raalte. Ongeveer 150 kinderen (met aanhang) waren op het traditionele paaseieren zoeken afgekomen. Mede door het mooie lenteweer was het superdruk.

Er lagen heel veel eieren in de speeltuin verstopt, maar sommige kinderen hadden het geluk dat ze een surprise-ei vonden dat ze voor een prijsje konden inruilen. De meeste kinderen treurden daar niet om, want spelen in de speeltuin blijft natuurlijk het leukste. Na afloop kreeg ieder kind nog een chocoladepaashaas mee naar huis als traktatie.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.