grote belangstelling voor rondweg wesepe

Geholpen door het goede weer hebben honderden mensen zaterdag een bezoek gebracht aan een bijzondere open dag in Wesepe over de nieuwe rondweg van de N348. Een busrit over het nieuwe tracé behoorde tot één van de vele activiteiten tijdens deze aparte open dag en daar werd uiteraard gretig gebruik van gemaakt, zo meldt Wesepe.nl. Ook gaf de provincie Overijssel met enkele aannemers uitleg over alles wat er komt kijken bij de aanleg van zo’n nieuwe weg.

De open dag stond natuurlijk in het teken van de nieuwe rondweg, maar er was zaterdagmiddag ook aandacht voor andere zaken. De Weseper brandweer zorgde bijvoorbeeld voor vermaak door een leuk spel voor de jeugd op de brug over de wetering. Verder was carrosseriebedrijf Jansen aanwezig met enkele old-timers, bij de stand van Veilig Verkeer Nederland kon je ervaren hoe het is om met een auto over de kop te gaan en de gebroeders De Haan uit Twello lieten ervaren hoe je een kraan moet besturen. Zo was er voor ieder wat wils op een stralende dag.

De rondweg wordt op maandag 15 juni om 06.00 in gebruik genomen. In tegenstelling tot eerdere berichten wordt de N348 pas een week, en niet drie weken, voor de opening afgesloten. De omleidingsroutes voor het doorgaande verkeer zullen in die week hetzelfde zijn als tijdens de afsluiting enkele jaren geleden voor de nieuwe rotonde bij de Kranenkamp.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.