groot feest op laatste speeldag bij ttv effect

Het seizoen zit er alweer op voor Tafeltennisvereniging Effect uit Mariënheem. Vrijdagavond stonden de laatste wedstrijden voor de competitie op het programma en voor twee teams zouden die nog heel spannend worden. Het derde team van Effect had namelijk nog één punt nodig om kampioen te worden, terwijl het tweede met minimaal 7-3 van haar directe concurrent moest winnen om de titel op te eisen. In beide gevallen lukte dat. Reden voor een feestje dus!

Doordat het derde team verleden week al met 6-4 won van haar directe concurrent was één punt vrijdag voldoende voor de titel. Uiteindelijk was er een overtuigende 9-1 overwinning, waardoor promotie naar de vierde klasse en feit was. Het tweede team speelde vrijdag tegen Kampenion uit Kampen, dat twee punten voorsprong had in het klassement. Hoewel de stand anders doet vermoeden (8-2) werd het uiteindelijk een zeer zwaar bevochten overwinning. Niemand die er eigenlijk nog rekening mee gehouden had, maar ook het tweede team werd kampioen en promoveert zodoende naar de derde klasse. Een onwaarschijnlijk goed resultaat.

Er komt mogelijk nog een derde kampioenschap aan voor Effect, want ook het jeugdteam is nog vol in de race om de titel. Enkele jaren geleden was er helemaal geen jeugd meer, maar door actief beleid is er nu een vaste trainingsgroep en een competitiespelend team. Volgend seizoen worden dat er misschien wel twee of drie. Iedereen die geïnteresseerd is in ping-pong, kan contact opnemen via ttveefect@hotmail.com of via de website ttveffect.tk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.