Home / archiefcentraal / groot aantal overtredingen op n35 bij heino

groot aantal overtredingen op n35 bij heino

De politie IJsselland heeft woensdag grote verkeerscontroles gehouden op de N35 bij Heino en op de N34 bij Ane (gemeente Hardenberg). Beide locaties komen voor in de ‘Top 20’ van ongevalgevoelige wegen in de regio IJsselland. Om de veiligheid voor weggebruikers te vergroten, wordt er extra gecontroleerd op deze wegen.

De verkeerscontroles van woensdag leverden in totaal maar liefst 246 overtredingen op, waarvan 198 snelheidsoverschrijdingen. De bestuurders werden allemaal bekeurd. Daarnaast werd er door de politie onder andere nog vijftien keer verbaliserend opgetreden voor het niet dragen van de autogordel en elf keer voor niet handsfree bellen.

Lees ook

Koninklijke Onderscheiding voor John Veldkamp uit Welsum

WELSUM – John Veldkamp heeft op zondag 19 september, tijdens het afscheid van hem als …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.