Home / archiefcentraal / gratis uit je dak bij super stijl in de lantaarn

gratis uit je dak bij super stijl in de lantaarn

Super Stijl: Het feest waar de bezoeker bepaalt wat de DJ draait. De voorgaande keren waren zo gezellig dat is besloten om voor zaterdagavond weer een nieuwe editie neer te zetten. Ben je het feesten na Koninginnedag nog niet moe? Check dan De Lantaarn en beleef de nieuwste sensatie op het gebied van uit je dak gaan! Kaarten zijn zoals gewoonlijk te koop via de site van De Lantaarn én via de lokale voorverkoopadressen! Have Fun!


De entree voor de DJ-avond in De Lantaarn in Hellendoorn is in de voorverkoop acht euro (tien euro aan de kassa), maar Salland Centraal mag vijf keer twee toegangskaarten gratis en voor niets weggeven. Dat doen wij door een prijsvraag. Het beantwoorden van één simpele vraag is de tegenprestatie die wij verlangen. En we zijn de kinderachtigste niet, dus maken we die vraag niet al te moeilijk. Winnaars krijgen vanzelf bericht. Klik hier om de Super Stijl-vraag direct te openen!

Lees ook

Zorgverzekering voor minima van gemeente Raalte

RAALTE – Inwoners van de gemeente Raalte met een laag inkomen kunnen een zorgverzekering afsluiten …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.