gratis naar gae veendam met voorwedstrijd

Supporters van Go Ahead kunnen op vrijdag 24 april met eigen ogen de voetbalprestaties van de G-voetballers uit hun regio zien. Voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen BV Veendam in de Adelaarshorst, waarvoor Salland Centraal drie keer twee kaarten weggeeft, is er een voorwedstrijd van de G-teams van DES Nijverdal en SV Twello gepland. Deze voorwedstrijd start om 18.15 uur.

Tijdens de rust van Eagles-Veendam worden er strafschoppen genomen door de voetballers met een verstandelijke handicap. De helden kunnen rekenen op een grote ondersteuning, want op uitnodiging van Go Ahead Eagles nemen zo’n 350 G-voetballers uit het district oost van de KNVB plaats op de tribune. Voor de wedstrijd zal er door Fonds Gehandicaptensport bij de ingangen van de Adelaarshorst worden gecollecteerd. Geef gul, geef lokaal, zodat ook in jouw regio sport door mensen met een hancicap kan worden beoefend!

Wil jij vrijdag gratis naar de wedstrijd tussen Go Ahead Eagles en Veendam? Geef dan antwoord op onderstaande vraag en maak kans op één van drie setjes vrijkaarten.

Welke speler van Go Ahead Eagles is momenteel topscorer van de Deventer club?

A: Sander Post

B: Koen van der Biezen

C: Halil Çolak

Je kunt je antwoord tot donderdagmiddag 12.00 uur mailen naar de redactie. Vermeld daarbij naast het juiste antwoord ook naam, telefoonnummer en woonplaats. Winnaars krijgen vanzelf bericht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.