gratis harley proefrit bij het motormuseum

Het Amerikaans Motormuseum viert komende periode haar vijfjarig bestaan en Raalte en laat dit niet zomaar voorbijgaan. De festiviteiten starten officieel op donderdag 30 april met een toertocht van motoren met zijspan, oldtimers, solexen en oude bromfietsen; maar op zondag 26 april (morgen) is er al een voorproefje. Iedereen die dat wil kan zondag een proefrit maken op een echte Harley Davidson, waarvan er talloze in het museum staan opgesteld.

Het motormuseum aan de Zwolsestraat in Raalte is zondag de locatie van een officiële ‘gear-up-for-the-ride’-testdag van Harley Davidson, die slechts tweemaal per jaar plaatsvindt. Tussen 11.00 en 16.00 uur wordt er ieder uur een rit gemaakt met testrijders. De stoet wordt voorgegaan door een voorrijder en ook achteraan de optocht rijden twee ervaren Harley-rijders. Wie mee wil rijden kan op deze website een motor reserveren, maar ook kun je zondag je favoriete exemplaar uitzoeken voor een testrit. Er zijn nog genoeg plekken vrij.

De toertocht op donderdag start om 13.00 uur. Na een mooie route door het Sallandse landschap kom je om ongeveer 14.30 uur terug bij het Amerkaans Motormuseum. Dan zullen ook de borden worden onthuld van het te realiseren motorhotel. Aansluitend is het feest met onder andere The Horse Company op het buitenpodium. Deze band speelt maximaal tot 18.00 uur, daarna wordt het feest voortgezet bij Taveerne Tivolie met een optreden van de band Bucket.

Op zaterdag 2 mei zal de band JPR Strinxband in de Taveerne optreden vanaf een uurtje of tien ’s avonds. Op zondag 3 mei is er een open podium van 14.00 tot 19.00 uur, waar lokale en regionale akoestische en semi-akoestische muzikanten zich kunnen presenteren aan het grote publiek. Aan deze optredens zijn een publieksprijs en wisselbeker verbonden, en een optreden bij Taveerne Tivoli. Inschrijven is nog mogelijk tot 28 april via info@taveernetivoli.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.