gemengd u18 team van olstars kampioen

Het gemengd U18-jeugdteam van basketbalvereniging Olstars uit Olst is zaterdag kampioen geworden. In de laatste wedstrijd van het seizoen moest het team thuis aantreden tegen hekkensluiter Stars ’84 uit Vroomshoop. Een niet zo moeilijke klus zou je verwachten, aangezien de Olstars een week eerder al overtuigend het lastige uitduel bij Second Dribble wisten te winnen. Maar toch verliep zaterdag alles niet even soepel, want Stars ’84 gaf zich niet zomaar gewonnen.

De tegenstander begon zelfs zeer flitsend aan de wedstrijd en nam dan ook al snel een voorsprong. Maar gelukkig wist Olstars zich te herpakken. Mede dankzij het geweldige publiek, dat massaal aanwezig was met toeters, claxons en spandoeken, werd de pauze gehaald met een lichte voorsprong: 27-22. Toch bleef het spel aanvallend ook na de pauze niet geweldig. Maar verdedigend stonden de jongens en meisjes van het gemengde U18-team wel hun mannetje en dus kon uiteindelijk een vrij simpele 48-32 overwinning worden behaald.

Na de bloemen, de medailles en de toespraken verhoogde de sponsor, de heer Niemeijer van Computer Service Niemeijer, de feestvreugde aanzienlijk door 250 euro ter beschikking te stellen voor een welverdiende feestavond. Eenzelfde bedrag gaat naar de clubkas van Olstars.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.