geen subsidie meer voor nieuwjaarsfeesten

De gemeente Raalte verstrekt in het vervolg geen subsidie meer aan nieuwjaarsfeesten. Dat is één van de conclusies die het college van burgemeester en wethouders heeft getrokken uit de evaluatie van de afgelopen jaarwisseling.

Rond het grote nieuwjaarsfeest bij Ramele in Raalte ontstond eind 2008 enige discussie. Vooral in de buurtdorpen van Raalte was men ontstemd over het feit dat alleen aan de organisatie van het nieuwjaarsfeest in Raalte een financiële bijdrage werd verstrekt. Maar die discussie zal niet terugkeren, want volgens het college kan het organiseren en laten slagen van een nieuwjaarsfeest ook zonder gemeentelijke bijdrage.

“Zowel het feest op zich, als de financiële kant van het feest, is positief afgesloten. De gemeente heeft samen met alle partijen meegedeeld in dit positieve financiële resultaat en zoals afgesproken hiervan 25 procent ontvangen. Het slagen van het feest en het positieve resultaat maken duidelijk dat een dergelijk feest geen bijdrage van de gemeente nodig heeft.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.