geen steil voor primeur naar cafe spoolder

Diverse muziekstijlen zoals rock, blues, reggae en pop zullen zondagavond 19 april bij Café Spoolder te horen zijn. De Luttenbergse formatie Geen Steil zal vanaf 19.00 uur de mooiste nummers spelen van Eric Clapton, Sting, Stevie Wonder, Ilse DeLange, Eagles, BB King en alles wat daar tussen zit. Maar er is ook een primeur, want naast bekende covers zal Geen Steil voor de allereerste keer live een eigen nummer ten gehore brengen.

Geen Steil is een band met passie voor muziek dat zowel plugged als akoestisch wordt gespeeld. Zij staat voor passie, muzikaliteit en originaliteit, maar vooral het plezier op het podium en plezier met haar toeschouwers is wat de band gezellig maakt. Geen Steil is een band die een meerwaarde biedt als onderdeel van feesten, festivals, evenementen en recepties. De band is verder dus ook regelmatig te zien in cafés, zoals zondag in Café Spoolder.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.