gait westendorp ziet abraham in de gouv

Vijftig worden doe je maar één keer in je leven! Met die tekst heeft Gerard Westendorp zijn familie en vrienden uitgenodigd voor een groot feest op dinsdagavond 7 april in De Gouverneur. Want Gait, zoals hij in de volksmond wordt genoemd, voelt zich erg thuis in deze Raalter kroeg. En dus viert hij daar zijn verjaardag, op de dag zelf. Vrienden namen maandag alvast een voorschot, door Gait voor zijn ‘tweede huis’ samen met Abraham op de foto te zetten.

Gerard Westendorp is van 1959: Het jaar dat Chroesjtsjov de VS bezoekt, de eerste foto’s van de achterkant van de maan te zien zijn, Teddy Scholten het Songfestival wint, de eerste uitzending van Studio Sport op tv is, Bobby Haarms zijn laatste wedstrijd voor Ajax speelt en Oranje met 9-1 van de Belgen wint. Misschien volgt Gait daarom wel altijd het Nederlands elftal tijdens toernooien en is hij trouw toeschouwer bij Ajax, als hij tenminste niet in slaap is gevallen tijdens de wedstrijd.

Gerard, namens alle familie, vrienden en bekenden: Van harte gefeliciteerd en een fijn feest in De Gouverneur. Cadeaugeld dat Gerard Westendorp vanavond ontvangt zal hij schenken aan SOS Kinderdorpen. Salland Centraal kwam nog enkele foto’s van Gait tegen in het archief van afgelopen zomer.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.