fotoenzo verzorgt lessen op carmel college

Dat de Raalter fotowinkel Foto&Zo al jaren foto- en aanverwante cursussen geeft is bij de meeste mensen misschien al wel bekend, maar dat eigenaar Jeroen Tielbeek ook voor de klas staat, weet misschien nog niet iedereen. Het Carmel College is namelijk in 2008 een samenwerking met Foto&Zo aangegaan. De voorbije periode was het zover: Jeroen Tielbeek met een aangepaste cursus voor een enthousiaste klas.

“Als fotografie je passie is, dan is er natuurlijk niets leuker dan kennisoverdracht van iets van iets dat je zelf het leukste vindt”, vertelt Tielbeek. “Wij geven het hele jaar door al cursussen en diverse workshops, grotendeels aan volwassenen. Dus lesgeven aan eerste -en tweedejaars leerlingen op school is dan een leuke uitdaging. Met een aangepast programma (meer praktijk en wat minder theorie) is het eerste blok prima verlopen. Het is erg leuk om te doen en de jeugd heeft de toekomst!”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.