flamingo gespot in drostenkamp raalte

In de Drostenkampvijvers van Raalte is zondag een flamingo gesignaleerd. Voor zover we weten komen die vogels in Nederland niet in het wild voor, het zal daarom vermoedelijk om een exemplaar gaan dat uit de dierentuin is ontsnapt.

De vreemde eend in de bijt schijnt al de hele week pootje te baden in de Drostenkampvijvers. Zondag trok hij flink wat publiek, waaronder natuurlijk ook de nodige fotografen. De foto die wij toegezonden kregen is niet van de meest fantastische kwaliteit, maar een bewijs is het wel. We roepen andere fotografen op eventueel mooiere foto’s toe te sturen.

Update dinsdag 7 april om 14.06 uur:

Nieuwe foto’s van de flamingo in Raalte

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.