finalisten van wie opent dauwpop bekend

De organisatie van Dauwpop 2009 en RTV Oost hebben de drie finalisten van de wedstrijd ‘Wie opent Dauwpop 2009’ bekend gemaakt. Het zijn ZaZA uit Groningen, Nou En uit Kampen en The Tommycats uit Enschede. Alle drie de bands maken kans om op donderdag 21 mei het popfestival Dauwpop in Hellendoorn te openen. De winnaar staat daar tussen grote namen als Ilse DeLange, Guus Meeuwis en De Jeugd van Tegenwoordig.

Via staging2.rtvoost.nl kan iedereen de finalisten beluisteren en een stem uitbrengen. De band met de meeste stemmen wordt de openingsact van Dauwpop. De bands zullen bovendien op kosten van RTV Oost een videoclip opnemen. De komende weken is er elke donderdag om 11.15 uur in het Radio Oost-programma ‘Het Overijssels Hart’ een speciaal ‘Dauwpop Journaal’ te horen. Op donderdag 14 mei zal in dat journaal de winnaar bekend worden gemaakt. Meer informatie is te vinden op staging2.dauwpop.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.