Home / archiefcentraal / feestelijke heropening ep jan oosterwechel

feestelijke heropening ep jan oosterwechel

Na een lange verbouwing heeft EP Jan Oosterwechel donderdag haar vernieuwde winkel aan de Herenstraat in Raalte heropend. En dat heugelijke feit werd uiteraard gevierd. Op de openingsdag waren er tevens diverse aanbiedingen.

Voor de kinderen waren er suikerspinnen en lekkere popcorn. De ouders konden genieten van diverse productdemonstraties van onder andere Numatic-stofzuigers en Philips-stoomapparaten. Dit alles natuurlijk onder het genot van een hapje en drankje.

Lees ook

Slotviering Pauluskerk; einde tijdperk

RAALTE – De Pauluskerk wordt op zondag 3 oktober officieel aan de eredienst onttrokken. Dat …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.