feest bij autobedrijf r voskes in raalte

Bij Autobedrijf R. Voskes aan de Heesweg in Raalte is het feest. Nadat Roelf Voskes het bedrijf vorig jaar had overgenomen van Smit&Co, is de autozaak flink op de schop geweest. Dit weekend wordt de nieuwe zaak aan het publiek gepresenteerd.

Op vrijdag is de autozaak geopend tot 20.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Velen maakten vrijdag meteen al van de gelegenheid gebruik om een kijkje te nemen. Lekker in het zonnetje. De bezoekers worden getrakteerd op een hapje en een drankje en kunnen daarnaast het uitgebreide aanbod van auto’s bekijken. Voor de kinderen staat er een springkussen. Er is bovendien gezorgd voor popcorn en suikerspinnen. Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op staging2.rvoskes.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.