Home / archiefcentraal / feest bij autobedrijf r voskes in raalte

feest bij autobedrijf r voskes in raalte

Bij Autobedrijf R. Voskes aan de Heesweg in Raalte is het feest. Nadat Roelf Voskes het bedrijf vorig jaar had overgenomen van Smit&Co, is de autozaak flink op de schop geweest. Dit weekend wordt de nieuwe zaak aan het publiek gepresenteerd.

Op vrijdag is de autozaak geopend tot 20.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Velen maakten vrijdag meteen al van de gelegenheid gebruik om een kijkje te nemen. Lekker in het zonnetje. De bezoekers worden getrakteerd op een hapje en een drankje en kunnen daarnaast het uitgebreide aanbod van auto’s bekijken. Voor de kinderen staat er een springkussen. Er is bovendien gezorgd voor popcorn en suikerspinnen. Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op www.rvoskes.nl.

Lees ook

Sportcentrum Tijenraan nieuwe locatie voor SportBSO InOranje

RAALTE – Na de herfstvakantie start SportBSO InOranje met een extra locatie in Sportcentrum Tijenraan. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.