Home / archiefcentraal / elferink schoenen houdt gaastra week

elferink schoenen houdt gaastra week

Bij Elferink Schoenen in Raalte is het nu ‘Gaastra Week’. Gaastra is een merk dat oorspronkelijk afkomstig is uit de zeilwereld. Tegenwoordig maakt het merk vooral modieuze en sportieve schoenen voor dames, heren en kinderen.

“Iedereen die een paar schoenen koopt van Gaastra mag een lootje trekken”, legt Niels Elferink van Elferink Schoenen uit. “Op het lootje staat of de klant iets gewonnen heeft. Als dat zo is, krijgt hij of zij direct de Gaastra-prijs mee naar huis.” Zo kun je onder andere meerdere MP3-spelers, Gaastra-tassen en Gaastra-strandbadlakens winnen.

Lees ook

Pubquiz van KBO/PCOB in Trefpunt Heeten

HEETEN – De KBO/PCOB 55 afdeling Heeten pakt de draad weer op. Het activiteitenprogramma begint …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.