elferink onthult bouwbord voor motormotel

De ceremonie zou eerst voltrokken worden door Harry Muskee van Cuby & The Blizzards, maar deze moest in verband met stemproblemen afzeggen. Wel kreeg Elferink, zelf een hartstochtelijk fan van Cuby, uit handen van Cuby-manager Henk Aa een exemplaar van de nieuwe plaat van de blueslegende overhandigd.

De onthulling maakte deel uit van de festiviteiten omtrent het vijfjarig bestaan van het Amerikaans Motormuseum. Enkele honderden aanwezigen vermaakten zich prima in het zonnetje. Ze worden nog getrakteerd op muziek van The Horse Company en Bucket. Natuurlijk waren er ook weer vele prachtige oude Amerikaanse motoren te bewonderen, maar deze keer was er ook aandacht voor oude brommers en solexjes. Wethouder Elferink vroeg de aanwezigen om op gepaste wijze feest te vieren, dit natuurlijk in verband met de gebeurtenissen in Apeldoorn.

Zaterdagavond 2 mei gaan de festiviteiten vanaf 22.00 uur verder met een optreden van de JPR Strinxband. Deze rock’n rollformatie is een graag geziene gast bij Taveerne Tivoli. De band speelt in een nieuwe samenstelling, aangezien blikvanger/zanger ‘Zoepie’ vorig jaar is overleden. Verwacht veel muziek van The Rolling Stones en Herman Brood. Op zondagmiddag 3 mei is er van 14.00 tot 19.00 uur een open podium. Talenten uit de regio mogen in een semi-akoestische setting hun muziek laten horen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.