elf lintjes uitgereikt in gemeente olst wijhe

Burgemeester Ton Strien van de gemeente Olst-Wijhe heeft woensdagochtend in zalencentrum Logtenberg op de Boerhaar elf koninklijke onderscheidingen uitgereikt.

Dhr. E.G. van den Broek (Wesepe), Mevr. E.A. van den Broek-Drost (Wesepe), Dhr. J.A. Arink (Wijhe), Dhr. G.J. Oosterbroek (Wijhe), Dhr. Z. van der Weerd (Welsum), Dhr. W.G. Koerhuis (Wijhe), Dhr. F.M. van Vilsteren (Wijhe), Dhr. H. van Aperlo (Wijhe), Dhr. D. Mulder (Wijhe) en Dhr. H.M.D. Scholten (Wijhe) zijn benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Dhr W. Voskamp (Den Nul) is als enige benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.