eindelijk volwaardig koninginnedag in raalte

Koninginnedag in Raalte begon fantastisch. De nieuwe opzet leek zeer succesvol. Er waren in ieder geval al vroeg in de ochtend heel veel kinderen op de been.

Donderdagochtend startten de festiviteiten in Raalte uiteraard met de aubade en het Wilhelmus, waarna vooral de kinderen hun pret niet op konden. Er waren meerdere spelletjes georganiseerd, er was een rommelmarkt en het was natuurlijk erg lekker weer. Rond het middaguur zaten die activiteiten er op en was het tijd voor het wat oudere publiek. Annet van Raalten legde alles vast in een fraaie fotoreportage.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.