eigen victor veilig voor basisscholen

De gemeente Dalfsen en Veilig Verkeer Nederland (VVN) houden op woensdagavond 22 april om 19.30 uur een bijeenkomst voor verkeersouders in de raadzaal van het gemeentehuis in Dalfsen. Op deze bijeenkomst zijn ook vertegenwoordigers van een aantal basisscholen aanwezig, die een Victor Veilig in ontvangst nemen.

Victor Veilig is een licht, kunststof mannetje van circa 80 centimeter dat in de schoolomgeving kan worden ingezet om weggebruikers te attenderen op de aanwezigheid van (spelende) kinderen in de buurt van basisscholen. Uit een inventarisatie onder de basisscholen in de gemeente Dalfsen, uitgevoerd door de verkeersoudercoördinator, blijkt dat een groot aantal basisscholen behoefte heeft aan een eigen Victor Veilig. Op dit moment maken basisscholen in de gemeente gebruik van Victor Veilig door middel van roulatie. Veel verkeersouders hebben aangegeven dat een Victor Veilig in de praktijk goed functioneert.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.