ehbo heino zoekt onderdak voor aeds

De EHBO-vereniging Heino is op zoek naar mensen uit Heino, die onderdak willen verlenen aan AED-apparaten. De EHBO hanteert daarvoor echter wel een klein eisenpakket.

Zo moet de AED onder een overkapping bij het huis hangen, bij voorkeur onder een carport. De locatie moet eenvoudig en snel bereikbaar/vindbaar zijn. En de bewoners moeten het apparaat een beetje in de gaten willen houden. De voorkeur bestaat voor een locatie aan de Woolthuisweg; de Haverakker; de Sikkel; de Haarstraat; de Paalweg; het Kerkpad of de Canadastraat/ Raalterstraat.

Als een AED bij jou thuis wordt ondergebracht, krijg je tevens een gratis reanimatiecursus aangeboden. Geïnteresseerde Heinoërs kunnen contact opnemen met Y. Luijkxl: 06-14809822 of ehboheino@gmail.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.