eerste heinose voetbalplaatjes album al vol

Het ‘Heino Panini Team’ had het niet verwacht, maar toch is het al zover… Het eerste Heinose voetbalplaatjes-album is helemaal compleet. En nee, de zéér fanatieke spaarder komt niet uit een jeugdteam van VV Heino. Het album is van niemand minder dan Jan-Maarten Bomhof uit het tweede elftal van Heino.

In slechts drie weken tijd heeft Jan-Maarten Bomhof de ruim 700 verschillende voetbalplaatjes bemachtigd. Alle ‘helden’ van de Heinose voetbalvereniging zitten in zijn album. Vol trots ging hij zaterdagmiddag naar C1000 Van de Worp in Heino om het boek te laten controleren. En ja hoor, helemaal compleet! Jan-Maarten maakt nu kans op de fantastische hoofdprijs, een compleet verzorgde voetbalreis voor vier personen naar Barcelona. Voor die prijs komen de eerste tien personen met een compleet album en de tien golden card winnaars in aanmerking. De troostprijs is een poster van je eigen voetbalplaatje.

Het ‘Heino Panini Team’ organiseert zaterdag 25 april een voetbalplaatjes ruilbeurs. Van 10.00 tot 15.00 uur kun je bij de kantine terecht om je dubbele plaatjes te ruilen. Kijk voor meer info op staging2.heinopanini.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.