eerste europa debat komt niet uit de verf

Het eerste Europa-debat van de gemeente Raalte in de Raalter Jumbo supermarkt heeft woensdagavond slechts een klein groepje belangstellenden op de been gebracht, waardoor er weinig discussie ontstond. Speciale gast was professor Arnold Heertje, de bekende hoogleraar economie en auteur van een groot aantal economie boeken. Hij sprak in de Jumbo vooral over de kredietcrisis.

Het debat – onder leiding van Geert Hannink – werd door de gemeente Raalte in samenwerking met de Debatkamer, een stichting die in heel Overijssel prikkelende debatten organiseert rond verkiezingsthema’s, georganiseerd. Het was een debat voor een niet academisch publiek en het doel was om de kredietcrisis een keer zo uit te leggen dat het ook werkelijk te begrijpen is. De tweede bijeenkomst vindt plaats op 18 mei. Dan is niet de Jumbo, maar de Grote Markt in Raalte plaats van handeling.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.