Home / archiefcentraal / eerste editie groene cross groot succes

eerste editie groene cross groot succes

Jongerenvereniging De Treffers uit Heeten blikt tevreden terug op de eerste editie van de ‘Groene Cross’. De ‘Zwarte Cross in het klein’ trok zondagmiddag veel bekijks op het Weidefeest, op het terrein van de familie Alferink aan de Stokvisweg.

De deelnemers – in lange lerenjas en helm – gingen per bromfiets vol voor de hoofdprijs (pot met munten) en dat leverde hilarische taferelen op. Zeker omdat er door de organisatie een zéér technisch parcours was uitgezet. Om nog maar te zwijgen over het kleine wip-wapje dat in het parcours stond opgesteld.

Lees ook

Rick Evers: Nectarinebewaarplek

Natuurlijk weet ik heus wel dat er grotere problemen op de wereld zijn dan mijn …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.