doe ook mee met de stoppelhaene optocht

Stöppelhaene is méér dan luisteren naar je favoriete artiest, lopen over de braderie, trekkers bewonderen en rondkijken op de boerendag. En daarom roept de optochtcommissie iedereen op om deel te nemen aan de optocht op donderdag 27 augustus. Je kunt deelnemen met een praalwagen of als loopgroep. Jongeren

kunnen zich aanmelden voor de kinderoptocht.

“Samen bouwen aan een wagen en samen kleding maken is heel erg gezellig en hoeft niet veel tijd in beslag te nemen. Met een beetje creativiteit, wat knip- en plakwerk, een dosis humor en een flinke scheut enthousiasme kan je leuke dingen maken”, aldus de optochtcommissie. De optocht wordt door de diversiteit van praalwagens, loopgroepen en deelnemende kinderen altijd een kleurrijke gebeurtenis. Jaarlijks staan er duizenden mensen langs de kant om alle creaties te bewonderen.

De praalwagens worden ingedeeld in drie categorieën: A voor de ervaren wagenbouwers, B voor de wagens die in ongeveer één maand te bouwen zijn en C voor de kleinere wagens. Voor de loopgroepen en de praalwagenbouwers zijn er de volgende richtlijnen: Het geheel moet binnen het thema ‘Stöppelhaene’ of het thema ‘Boerenleven’ passen en het onderwerp moet zoveel mogelijk uitgewerkt worden met natuurlijke materialen.

Alle deelnemers krijgen een vergoeding en maken kans op leuke prijzen. Voor opgave en voor meer informatie kan je contact opnemen met Mannie Ogink (0572-362550) of Rein Oosterlaken (0572-356773). Of kijk op staging2.stoppelhaene.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.