de voetbal academie houdt voetbalkamp

De Voetbal Academie van Wijhenaar Daan Koerhuis organiseert van 6 tot en met 8 juli een voetbalkamp (zonder overnachtingen), om nog meer kinderen kennis te laten maken met De Voetbal Academie. Drie dagen lang zal er worden gevoetbald en zullen deelnemers door middel van trainingsvormen, wedstrijdvormen en partijspelletjes zich proberen te ontwikkelen. Hierbij krijgen ze hulp van enthousiaste en gedreven trainers.

Bij De Voetbal Academie staat plezier centraal. Juist plezier zorgt ervoor dat kinderen zich gaan ontwikkelen. Verder traint De Voetbal Academie veel op de technische aspecten van het voetbal. De voetbaldriedaagse wordt gehouden op de velden van Wijhe ’92. Elke dag begint om 09.30 uur en zal eindigen om 16.00 uur. Elke deelnemer krijgt na afloop van de drie dagen een t-shirt van De Voetbal Academie en een foto mee naar huis. Kinderen die momenteel tweedejaars F zijn, eerstejaars E of tweedejaars E kunnen zich nu aanmelden voor het voetbalkamp via de site van De Voetbal Academie. Voor meer info kun je mailen naar info@devoetbalacademie.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.