dco ter haar heerst opnieuw in rohdahal

DCO Ter Haar is voor de derde keer in vier jaar tijd kampioen geworden in de A-klasse van de zaalvoetbalcompetitie bij Rohda Raalte. In de kampioenswedstrijd tegen middenmoter Bumac Oosterwechel werd het maandagavond maar liefst 8-0 in het voordeel van ‘Door Combinatie Overwinnen’.

De zaalvoetballers van DCO Ter Haar begonnen matig aan de competitie. Na de eerste seizoenshelft was de achterstand van DCO Ter Haar op koploper Assink Weustink maar liefst elf punten. Na het winterreces legde de jonge ploeg opponent na opponent over de knie. En omdat concurrent Assink Weustink veel punten liet liggen, kwam het kampioenschap weer in zicht.

Dankzij de titel komt DCO Ter Haar op 11 mei in actie in de strijd om de Supercup. De Supercup is door Rohda in het leven geroepen als algeheel kampioenschap voor de recreatieve zaalvoetballers. Jaarlijks strijden de bekerwinnaar (Zwarte Schapen), de twee kampioenen (DCO Ter Haar en KleinRaalte) en de winnaar van de play-offs (nog onbekend) om de cup.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.