dansgroep ralda viert feest in hoftheater

Dansgroep Ralda is volop bezig met de voorbereidingen op haar tweejaarlijkse voorstelling in het Raalter Hoftheater. Deze staat gepland voor zondag 19 april. Op die zondagmiddag worden vele nieuwe series en dansen ten tonele gebracht.

De nieuwe choreografieën zijn van de hand van de eigen leidsters Iris Hoop en Erna Tyink. Zo wordt er door de kinderen tot en met 12 jaar een bijzondere dans uit Mexico gedanst. Ze dansen de dans met kaarsjes in hun handen en prachtige witte kleding. De volwassenen laten onder andere een prachtige nieuwe Servische dans zien, compleet met tamboerijnen en sjaals, die zich afspeelt op de markt.

Het hoofdthema van de uitvoering is feest! Tevens is er in de pauze een verloting, gesponsord door vele Raalter ondernemers. De uitvoering zal beginnen om 14.30 uur en eindigen rond de klok van 16.30 uur. De kaarten voor de voorstelling kosten voor volwassenen 10 euro en voor kinderen 8 euro. Kinderen tot en met 3 jaar mogen gratis naar binnen. De kaartverkoop loopt via info@ralda.nl en de leden zelf.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.